szaxofontanár

Szaxofon oktatás magántanártól! Hangindítás nehezen megy? Nem tudja melyik fúvóka típus segítené a könnyed játszást? Hogyan kellene levegőt venni, hogy ne fáradjon, ne szédüljön? Mint portálunk összes tanára én is aktív komolyzenészként kezdtem pályafutásom és még most is a  DUNA Szimfonikus Zenekar klarinét szólamában dolgozom.
1990 és 2011 között a dorogi zeneiskolában mint klarinét – szaxofon tanár működtem közre. Sose késő elkezdeni a tanulást! Várom a középkorú illetve idősödő szaxofonosokat is. Az alsó korhatár limitálva van: 9-10 éves kortól ajánlott elkezdeni a szaxofonon való játszást. Az órák Budapest, XVI. kerületi helyszínen zajlanak. Érvek a magántanár választás mellett:

Hangszervásárlás:
Klarinét vagy szaxofonvásárlás előtt feltétlenül konzultáljon velem, hangszer típusa változhat a diák fizikai adottságaitól függően, a szaxofonfúvóka jelentősége a játszás, a szaxofontanulás folyamatában óriási, ennek kiválasztásában is segítséget tudok nyújtani.
A különböző szaxofontípusok hangját meghallgathatja az alábbi videók alatti lejátszás gombra kattintva.
Ne tétovázzon, ha a klarinét vagy a szaxofon egy régi álom, kérem hívjon, vagy írjon részletekért, árainkért!  A szaxofon oktatás általában -mint minden hangszer oktatás- személyre szabott képzés, nincs két egyforma száj vagy ajakforma, emiatt helyben kell a szaxofon tanárnak eldönteni, hogy milyen szájtartást javasol. Más hangszer iránti érdeklődés esetén  böngésszen a www.musicteacher.hu -n.

Üdvözlettel: Botz István szaxofontanár

Tel: +3670-330-4386

<< vissza
hangszeráruház
bariton szaxofon
Nick Brignola
tenor szaxofon
Keilwerth SX bemutató
alt szaxofon
Ed Cox
szoprán szaxofon
ismeretlen
Szaxofonbolt

szaxofon bolt    szaxofon nádak     szaxofon a nagyvilágban     szaxofon fogástáblázat   szaxofon története      szaxofon forum

saxophone teacher resources   saxophone association kolozsvári szaxofonbolt